DJ’s

De resident DJ’s van Danscafé Kluis

DJ LarsLars Maasland (LarryKoek), werd geboren op 8 juni 1989 in de Hofstad Den Haag. Vanaf zijn 12e is Lars al bezig met muziek en het draaien van plaatjes. Het begon allemaal heel klein met wat oude cd spelers en oude boxen, draaien op kinderfeestjes en op verjaardagen van vriendjes, en groeide uit tot het elke week draaien als Resident DJ in de Haagsche Kluis.

Op het moment dat Lars begon met elk weekend draaien in de Haagsche Kluis, zo’n 5 jaar geleden, voerde geen duidelijke muziekstijl de boventoon. Een all-round DJ werd dan ook gevraagd in deze club. In de afgelopen 3 a 4 jaar heeft Lars zich laten inspireren door een aantal DJ’s, festivals en feesten, waardoor zijn focus nu vooral op Tech-House en Deep-House ligt. Maar ook van het all-round plaatjes draaien kan Lars nog zeer genieten. Tegenwoordig draait Lars naast de Haagsche Kluis ook op verschillende andere feesten.

Vrolijke plaatjes, een zomers sfeertje, een deuntje dat zorgt voor een glimlach op je gezicht of een deuntje dat je juist kippenvel bezorgt, dat zijn de plaatjes die Lars (LarryKoek) graag draait.

Kevin OrduñaKevin Orduña (DJ Orduña), Spaans van origine maar Hagenees in hart en nieren. Na jarenlang Gipsy Kings, Julio Iglesias en andere Spaanse muziek te hebben aangehoord was het tijd om kennis te maken met een andere muziekstijl. House! Kevin ging van de house houden toen hij voor het eerst op feestjes kwam met DJ’s als Erick E, Roog en Fedde le Grand. Daarbij kwam de wens om net zoals deze DJ’s ook te gaan draaien.

Pas jaren later ging Orduña iets met muziek doen. Die kans kreeg hij in de Haagsche Kluis waar hij sinds 2011 Resident DJ is. Daar heeft hij in snelvaart het DJ-vak zich eigen gemaakt, waardoor hij nu ook op diverse clubs/feesten mensen laat genieten van zijn muziek. Die Spaanse invloeden komen terug in zijn muziekstijl, zo draait hij het liefst Latin-house maar zeker ook Progressive, Tech en Deep house.

Bastiaan BuesinkBastiaan Buesink (Buyos) is geboren op 12 juli in 1989. Op dertien jarige leeftijd kochten zijn ouders een ‘magix music maker’ en dit is het moment waarop Bastiaan begon met het maken van muziek. Tijdens deze periode leerde Bastiaan drummen en begon hij te experimenteren met het produceren van muziek.

Nadat hij klaar was met zijn middelbare school ging Bastiaan naar de SAE in Amsterdam waar hij de opleiding ‘Music Production’ afrondde. Zijn passie voor produceren en mixen is daarna alleen maar groter geworden. Sinds 2011 is Bastiaan Resident DJ bij de Haagsche Kluis. Naast het draaien in de Haagsche Kluis draait hij samen met een vriend onder de naam ”The Tailors DJ’s” in meerdere discotheken en clubs door het land. Ondanks dat kan Bastiaan heel erg genieten van een avond draaien in de Haagsche Kluis.